ABOUT - TAU

TAU, uw partner in brandvertragende raamdecoratie en vloeren

TAU kan terugblikken op een jarenlange ervaring bij het inrichten van hotels, woon- en zorgcentra, ziekenhuizen en vrije tijd complexen. Wij vervaardigen en plaatsen raamdecoratie, vloerbekleding en andere textiel accessoires. Dit resulteert in creatief maatwerk, dat in nauw overleg met de opdrachtgever gestaag vorm krijgt.
De hedendaagse bewoner wordt steeds veeleisender. Het is zaak om het juiste evenwicht te vinden tussen esthetiek, functionaliteit en veiligheid van de bewoner en bezoeker. Een lange lijst van referenties is hier het beste bewijs van.

Een professioneel team van gedreven medewerkers, stuk voor stuk gespecialiseerd in hun vak, zijn het kloppend hart van TAU. Dankzij onze goede relatie met toeleveranciers, een eigen confectie-atelier en plaatsingsdienst, kunnen wij steeds zeer flexibel optreden naar de behoefte van onze klant. Het confectie-atelier is uitgerust met de nieuwste laser- en computergestuurde apparatuur. Een onberispelijke logistieke opvolging zorgt ervoor dat elk project vakkundig en binnen de vooropgestelde termijn afgewerkt wordt.

 


MERCURE HOTEL

BANKS HOTEL

KEMPINSKY