ACTIE

Gratis strandbal bij aankoop van kinderbehang ter waarde van €150

JAMBO COLLECTIONS

 

‘Jambo’ is Swahili voor ‘Hallo’. Het wordt gebruikt om gasten warm te verwelkomen. Jambo zorgt voor een perfecte harmonie tussen geuren en ervaringen. Van natuurlijke geuren die voor een warme, gezellige sfeer zorgen tot decoratieve objecten die perfect in je interieur passen. Onze inspiratiebron zit verstopt in alle uithoeken van de wereld. Wij ontwikkelen geuren met gekende parfumeurs in het Zuiden van Frankrijk, het epicentrum van de geurproductie. Samen zoeken we de juiste ingrediënten en elementen samen om een luxueuze geur met een uniek karakter te creëren. Een echte kunst!

De rest van de productie en ontwikkeling gebeurt integraal in België. Wij werken bewust samen met lokale vakmensen die uitblinken in hun beroep. Dit zorgt ervoor dat de producten tot in de kleinste details uniek en exclusief zijn.

Wij zijn trots op ons 100% Belgisch verhaal, zeker nu lokale en artisanale productie en consumptie belangrijker is dan ooit!

Ecologisch? Natuurlijk!

Het deksel van onze huisparfums is gemaakt van hout, dus geen enkel huisparfum is identiek. Voor de flessen gebruiken we Italiaans designerglas en de rotan geurstokjes komen uit Indonesie. Is je diffuser leeg, dan zijn er navulflessen beschikbaar. Alle verpakkingen bestaan uit recycleerbaar materiaal. Wij proberen zo weinig mogelijk plastic te gebruiken om ons verhaal zo duurzaam en ecologisch mogelijk te houden.

Voor elke fles die we verkopen, wordt er een nieuwe boom geplant in Sahel. De organisatie ‘Ondernemers Zonder Grenzen’ brengt zo weer leven en vooruitzichten naar gebieden die het slachtoffer zijn geworden van ontbossing. Met Jambo werken wij op die manier graag mee. Zo compenseren wij het hout dat we gebruiken voor de deksels van onze flessen.

HK LIVING

 

HKliving is een nederlands interieurmerk opgericht door Emiel Hetsen en Sander Klaver. Het zijn dan ook hun initialen die de basis vormen van hun merknaam HKliving. HKliving creërt toegankelijke collecties met producten die geïnspireerd zijn op traditionele, bruikbare designs uit de geschiedenis. Daar geven ze een moderne twist aan. Tijdens het ontwerpproces respecteren ze de originele stijl en invloed, maar maken ze er tegelijkertijd toegankelijke items van.

Binnenkort kan je de nieuwe collectie van HKliving ook in onze winkels vinden. Kom zeker eens een kijkje nemen!

HK Living