PRODUCTEN - MUURBEKLEDING

De juiste muurbekleding kan een hét verschil maken in jouw interieur. Bij The Deco Factory kan je alles vinden om je muren op te frissen. Van behangpapier tot sierlijsten, van muurposters tot de juiste lijm. Krijg een beeld van wat er mogelijk is via onze realisaties.

Interesse in onze producten? Kan je niet vinden wat je zoekt, of juist wel en wil je meer info?

Behang

Niets creëert meer sfeer in jouw interieur dan behangpapier. Ga voor een accentmuur voor een geverfde kamer, of gebruik het als totaaldecoratie. Met behang kan je alle kanten op! Het is makkelijk te plaatsen en goed voor de portemonnee!

Overschilderbaar vliesbehang

Deze overschilderbare muurbekleding is erg populair. Overschilderbaar vliesbehang verstevigt niet alleen de muur maar overspant moeiteloos kleine barsten en scheuren. Zo hoef je deze niet op te vullen voordat je begint met verven.

Fotobehang & muurposters

Geef je kamer snel en makkelijk een nieuw uiterlijk! Kies je voor een volledige muur of ga je voor een deel van de wand? Alles is mogelijk. Zo is er een groot aanbod aan bestaande foto’s. Maar wat nog leuker is, is een eigen foto of ontwerp veranderen in een prachtige muurposter.

Sierlijsten & ornamenten

Laat je inspireren door een groot assortiment van sierlijsten, rozetten, zuilen, pilaren en plinten. Deze kan je zowel binnen als buiten toepassen. Geef je interieur op een simpele, maar stijlvolle manier een upgrade.

Gereedschap

Voor elke muurbekleding de aangepaste lijm. Zo kan je onder andere kiezen voor de traditionele poederlijm of de nieuwe, reeds gemaakte, behanglijm. The Deco Factory heeft een volledig aanbod aan kwaliteitsvolle behanglijmen.