PRODUCTEN - VLOERBEKLEDING - LVT-VINYLSTROKEN - CORETEC

De flexibiliteit van LVT – vinylstroken in zowel ontwerp als installatie is enorm. Met deze PVC vloerbekleding kan je variëren in je leg patroon of en dessins en kleuren combineren. Zo creëer je jouw persoonlijke vloer. Elke plank of tegel heeft een uniek, natuurlijk en mat reliëf waardoor ze lijken op echte houten of stenen vloeren.

Door de verschillende slijtlagen zijn deze stroken ideaal voor elke ruimte in huis. Zelfs de keuze van plaatsing bepaal je zelf, click-systeem, zelfklevend  of om te lijmen.

Buiten zijn eenvoudige plaatsing hoeft er ook geen rekening gehouden te worden met uitzetvoegen. Directe plaatsing op bestaande vloeren, waaronder keramische tegels, parket/laminaat of chape. Deze harde vloerbekleding is samengesteld uit PVC, kalk, gerecycleerd hout en bamboe.

Een van zijn troeven is de extreme stabiliteit. Deze vloer is eenvoudig te plaatsen en te reinigen. Verder is hij ook 100% watervast en heeft hij een hoge krasweerstand. Tenslotte is de vloer ook akoestisch dempend. What’s not to love?

Meer info? Kom dan eens een kijkje nemen in onze winkel voor alle LVT – vinylstroken. Altijd welkom in Bornem of Dendermonde.

Heb je liever in één keer interieuradvies op maat? Maak dan hier je afspraak!

Enkele van onze partners:

Mflor

Forbo