PRODUCTEN - VLOERBEKLEDING - LAMINAAT

Vloeren in laminaat zijn erg veelzijdig en kunnen in het hele huis gebruikt worden. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen, van klassiek tot trendy. Laminaat vloeren hebben na tal van jaren hun degelijkheid meer dan bewezen. Om te beginnen is het makkelijk in onderhoud. Door het kliksysteem is de plaatsing eenvoudig te doen door elke doe-het-zelver. Verder kan je altijd rekenen op onze ervaren werkmannen voor de installatie van jouw vloer. Bovendien zorgt de slijtvaste deklaag uit melamine hars ervoor dat deze vloerbekleding op en top gebruiksvriendelijk blijft.

De solide verbindingen garanderen maatvastheid en stabiliteit. Dat zorgt voor een duurzaam resultaat. Daarnaast kan laminaat boven traditionele vloerverwarming geplaatst worden. Dit resulteert in een maximum aan comfort. Door het gedetailleerd dessin en de oppervlaktestructuur krijg je een buitengewoon natuurlijke hout- of tegeltekening. Zo vind je steeds de perfecte vloer voor jouw interieur.

Onderhoud

Laminaatvloer is ideaal voor o.a. de living of de kinderkamer. In tegenstelling tot meer delicate vloeren in hardhout of natuursteen, is laminaat minder gevoelig voor beschadigingen. Qua onderhoud volstaat het om de stofzuigen en te dweilen met een licht vochtige doek. Ten slotte verspilt niemand graag tijd aan langdurige schoonmaakbehandelingen!

Nood aan wat meer info? Kom gerust langs in onze winkel of contacteer ons hier.

Eén van onze partners:

Parador