PRODUCTEN - VERF - KLEUR & SFEER

Kleur en sfeer, ze zijn onlosmakelijk verbonden. Verf neemt nog steeds een belangrijke plaats in bij het inrichten van ons interieur. De kleur van je muren heeft een positieve invloed op de sfeer en je gemoedstoestand.

Je kan je laten leiden door verschillende trends. Warme kleuren zorgen voor rust, heldere kleuren geven kracht en energie, intense kleuren brengen moderniteit en charisma. Voor welke vibe kies jij? Stijlvol, ingetogen of extravagant, laat je door ons inspireren, adviseren en begeleiden. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor een interieuradvies at home voor doelgerichte tips specifiek voor jouw woning. Wie weet ontdekt je wel een nieuwe combinatie van kleuren die van jou huis een echte thuis maakt.

Levis kleur van het jaar 2021: Brave Ground.

Ieder jaar kiezen de Levis kleurexperten een kleur van het jaar. Dit jaar zijn ze voor Tranquil dawn gegaan. Deze kleur is geïnspireerd op de frisse ochtendlucht. Verder is ze bedoeld om een menselijke sfeer in huis te creëren. Het is een veelzijdige kleur die heel geschikt is voor ruimtes om in te spelen of creatief in te zijn!

Je kan onze Levis Atelier bezoeken in onze winkel in Bornem.

Eén van onze partners:

Levis Atelier