PRODUCTEN - DECORATIE - KAARSEN

Ben je op zoek naar kaarsen om je interieur een unieke toets mee te geven of je tuinfeest op te ‘lichten’? Dan voorzien wij jou graag van tips, inspiratie en advies.

Kaarsen geven een stijlvolle look aan je interieur en een warme gloed aan je living, tuin of slaapkamer. Niets zo gezellig als op een koude winteravond onder een dekentje kruipen bij kaarslicht. Bij The Deco Factory kan je een ruim aanbod aan sfeermakers vinden. Zo kan je gaan voor rustieke kaarsen voor authenticiteit in je huis. Ook is er een ruim aanbod aan exemplaren in glas. Zoek je specifiek iets voor de zomer? Ontdek dan de Spring & Summer collectie. Ideaal voor de lange zomeravonden, zowel binnen als buiten.  Tenslotte kan je nog kiezen tussen kaarsen met of zonder geurtje. Een citronellakaars tegen de muggen is gezellig én functioneel. Twee vliegen in één klap!

Wil je graag op lekker geurtje in huis zonder een vuurtje aan te steken? Bekijk dan eens onze geurstokjes van leuke merken als Skandinavisk en Mijn Stijl. Dit zijn luchtverfrissers die niet alleen goed hun werk doen, maar ook nog eens mooi in je interieur passen. Wat wil je nog meer?

Enkele van onze merken:

Spaas

Skandinavisk

Mijn Stijl

Victoria