PRODUCTEN - RAAMDECORATIE - JALOEZIEËN

Horizontale jaloezieën

De elegante lichtregeling en combinatie van kleuren, materialen en lamelbreedten zijn de troef van deze jaloezieën. Maar liefst beschikbaar in vijf breedtes, van 16 tot 70 mm. Met plaatsing ‘in & op de dag’ biedt dit product unieke oplossingen voor ramen van alle afmetingen.

 

Verticale jaloezieën

De zonwering die de ideale combinatie maakt tussen  functionaliteit en esthetiek, zowel voor je woning als kantoor. Door de speling met licht creëer je sfeer en bepaal je zelf het zicht naar buiten. Door zijn uitgebreid assortiment aan kleuren en designs één van de meest veelzijdige vormen van raamdecoratie. Onze collectie bied je keuze uit lamellen van stof, pvc of aluminium en dit in verschillende lamelbreedtes. Deze verticale jaloezieën beschikken over  kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, kettingspanner of koordklem.

 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën  geven het interieur een exclusieve uitstraling. De prachtige houtsoorten zorgen voor een natuurlijk effect, hebben een uniek karakter en geven sfeer aan je woning. Verschillende houtsoorten en lamelbreedten zorgen voor een zeer gevarieerd en uitgebreid assortiment. Bij de fabricatie van deze jaloezieën wordt voor het merendeel gebruikgemaakt van hout met het FSC-label.

Alle bovenstaande producten zijn kindvriendelijk

 

Enkele van onze partners:

Luxaflex

Louverdrape