PRODUCTEN - RAAMDECORATIE - JALOEZIEËN

Ben je op zoek naar leuke zonwering voor je huis of kantoor, dan zijn jaloezieën misschien wel de perfecte match.

Horizontale jaloezieën

De grote troeven van deze zonwering zijn de elegante lichtregeling en de combinatie van kleuren, materialen en lamelbreedten. Zo zijn ze beschikbaar in maar liefst in vijf breedtes, van 16 tot 70 mm. Met plaatsing ‘in & op de dag’ biedt dit product unieke oplossingen voor ramen van alle afmetingen.

Verticale jaloezieën

De zonwering die de ideale combinatie maakt tussen  functionaliteit en esthetiek, zowel voor je woning als kantoor. Je bepaalt zelf je sfeer door te spelen met het licht. Verder bepaal je ook zelf het zicht naar buiten. Door zijn uitgebreid assortiment aan kleuren en designs één van de meest veelzijdige vormen van raamdecoratie. Onze collectie biedt je keuze uit lamellen van stof, pvc of aluminium. De lamellen bestaan in verschillende breedtes. Verder beschikken deze verticale jaloezieën over  kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, kettingspanner of koordklem.

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën  geven het interieur een exclusieve uitstraling. De prachtige houtsoorten zorgen voor een natuurlijk effect, hebben een uniek karakter en geven sfeer aan je woning. Verschillende houtsoorten en lamelbreedten zorgen voor een zeer gevarieerd en uitgebreid assortiment. Bij de fabricatie van deze zonwering maken we voor het merendeel gebruik van hout met het FSC-label.

Alle bovenstaande producten zijn kindvriendelijk.

Enkele van onze partners:

Luxaflex

Louverdrape