INTERIEURADVIES @ HOME

 

INTERIEURADVIES AT HOME MET 100% CASH-BACK*

Interieuradvies at home is de oplossing voor elke twijfelaar. Want een interieur waar je je goed in voelt is belangrijk in het leven. Overal om je heen vind je leuke ideetjes, perfecte interieurs en handige tips. Maar hoe krijg je dat allemaal voor elkaar in je eigen woning?

Om een juiste match te vinden komen we graag bij jou aan huis om de ruimte als geheel te bekijken. We vertalen je wensen naar een concreet advies, waarbij we rekening houden met bestaande elementen, meubels, lichtinval en de functie van de ruimte. Want kleine ingrepen kunnen een wereld van verschil maken!

Een advies aan huis kost €90. Hiervoor krijg je 1 uur advies. (€60 euro per extra uur, af te rekenen aan €30 per extra halfuur). Het verslag van het advies kan je na enkele dagen ophalen in de winkel. Binnen deze tijdsmarge kunnen we, afhankelijk van jouw wensen, 2 à 3 ruimtes volledig aanpakken.
Bijvoorbeeld de inkomhal en leefruimte met open keuken voorzien van kleuraccenten. Ook kunnen we 3 slaapkamers voorzien van kleur en gordijnen. Verder kunnen we in de living behang kiezen voor een accentmuur, bijpassende kleuraccenten, een tapijt en specifieke raambekleding.
Bij een minimumbesteding van €500 in één van onze winkels zal dit bedrag in vermindering worden gebracht. (Met uitzondering van eventuele extra aangevraagde uren advies.)

Reken op ons interieuradvies at home voor een restyling van jouw thuis.

The Deco Factory heeft een team van professionele interieurexperten met jaren ervaring in huis. Zij vinden de juiste oplossing voor jouw woning binnen het ruime aanbod producten die je bij The Deco Factory kan vinden. Of je nu op zoek bent naar nieuwe raamdecoratie, vloer of inrichting, onze experten staan klaar om je advies op maat te geven. Wens je hierna nog meer advies? Dat kan! Je maakt na afloop van het gesprek een vervolgafspraak met de interieurexpert en bespreekt samen hoe je verdergaat met het interieuradvies.

The Deco Factory is gespecialiseerd op 5 verschillende niveaus:

RAAMDECORATIE

Van traditionele gordijnen tot rolgordijnen, paneelgordijnen of ophangsystemen. Wij bekijken wat het best bij jouw interieur, levensstijl en noden past. Wij geven advies en een eventuele offerte, jij beslist zelf wat je ermee doet!

MUURBEKLEDING

De mogelijkheden qua behang zijn tegenwoordig oneindig. We begrijpen dan maar al te goed dat een beetje hulp hierbij wel handig kan zijn. Heb je een bepaalde sfeer of concept voor ogen, dan mag je dit steeds aan ons laten weten. Wij bekijken dan welke muurbekleding het best past in die visie én in jouw huis. Wie weet komen we wel met iets totaal onverwacht waar je instant verliefd op wordt.

VERF

Ook in verf is er een grote keuze. Van een hele kamer in een fris kleurtje tot een accentmuur. Het is een snelle oplossing om een ruimte een hele nieuwe look te geven.

VLOERBEKLEDING

Vloerbekleding doet enorm veel aan de sfeer van een ruimte. Het is dan ook geen beslissing die je snel-snel neemt. Bekijk samen met ons de opties en krijg advies van de experten. Wat heeft jouw ruimte nodig? Wij laten het je, na onze bezoek aan jouw thuis, graag weten.

DECORATIE

Klein maar belangrijk. Een paar decoratieve elementen maken van een huis een echte thuis. Wat kaarsen of geurstokjes kunnen de ruimte een hele nieuwe sfeer geven. Of zet wat deco in je favoriete thema, om je huis wat persoonlijker te maken. Je mag steeds je voorkeuren doorgeven, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

 

Om een afspraak te maken, vul het contactformulier onderaan in of stuur een mailtje naar info@thedecofactory.be.

Veel woonplezier gewenst!

*vanaf €500

 

    Naam (*)

    E-mail (*)

    Onderwerp

    Bericht