PRODUCTEN - RAAMDECORATIE - DUO-ROLGORDIJNEN

Duo-rolgordijnen zijn uniek in de wereld van zonwering. Het is een verfijnd rolgordijn dat zorgt voor de ideale raamdecoratie. Wil je graag stijl en sfeer in huis brengen, dan is dit een uitstekende keuze. Bij deze raamdecoratie wisselen transparante en volle banen textiel elkaar af.  Zo kan je spelen met licht en duisternis om oneindig veel lichtinvallen te creëren in je woning.

Een duo-rolgordijn bestaat uit twee lagen stof die over elkaar heen bewegen. De ene stofbaan is transparant, de andere niet. Deze kan je verschuiven door simpelweg aan het touwtje te trekken. Zo bepaal je zelf de lichtinval en privacy. Of je nu licht wil binnenlaten of de kamer wil verduisteren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Duo-rolgordijnen zijn gemakkelijk in gebruik en passen in elk interieur.

Onze duo-rolgordijnen beschikken over kindveilige (bedienings)systemen zoals gemotoriseerde aansturing, slingerstangbediening en een kettingspanner.

Wij beschikken over een ruime waaier aan kleuren, stoffen en motieven. Kies voor een dikkere stof voor meer privacy en verduistering. Of een doorzichtige stof waarmee je nog makkelijk kan zien wat er buiten gebeurt. Alle gordijnen kunnen op maat gemaakt worden.

Kom langs in onze winkel en ontdek alle opties!

Enkele van onze partners:

Luxaflex (Twist Rolgordijnen)

Louverdrape (Dubbele Rolgordijnen)