PRODUCTEN - VLOERBEKLEDING - CORETEC

COREtect vloerbekleding is een winnaar op alle vlakken. Buiten zijn eenvoudige plaatsing hoeft er ook geen rekening gehouden te worden met uitzetvoegen. Je kan een COREtec vloer direct plaatsen op een bestaande vloer, zowel op bijvoorbeeld keramische tegels, parket/laminaat of chape. Het is een harde vloerbekleding die is samengesteld uit PVC, kalk, gerecycleerd hout en bamboe. COREtec is steeds een duurzame keuze.

Enkele van de troeven van deze vloerbekleding zijn de eenvoudige plaatsing en reiniging. De vloer is 100% watervast en kan dus makkelijk met water schoongemaakt worden. Daarbovenop is hij ook extreem stabiel. De vloer heeft een hoge krasweerstand. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om schuivende stoelpoten of spelende kinderen. Verder is hij akoestisch dempend. Wil je graag vloer die rust biedt in huis, kies dan voor COREtec.

Topfloor begeleidt je, indien gewenst, van A tot Z in dit proces. Dit kan starten bij een interieuradvies aan huis, waarbij onze interieuradviseurs bekijken wat de mogelijkheden zijn binnen jouw ruimte. Zij doen een voorstel, waarna jij bepaalt of je het advies van onze experten opvolgt. Na de bestelling komt een team van vakmannen langs om jouw vloer te transformeren. Wij zorgen voor een vlot proces met een prachtig eindresultaat. Interesse?