PRODUCTEN - MUURBEKLEDING - BEHANG

Behang als accent gecombineerd met verf of als totaal decoratie, niets creëert meer sfeer in jouw interieur! Landelijk, modern, klassiek of gewoon een leuke muursticker, het aanbod is vrijwel onbeperkt.

Het kan een hele klus worden om de juiste combinatie te maken uit verschillende motieven en kleuren. Maar dankzij het professioneel advies van ons verkoopteam wordt deze opdracht al een stuk aangenamer. In onze winkels in Bornem en Dendermonde hebben we een uitgebreide collectie behangboeken. Zo zie je onmiddellijk de correcte kleuren en voel je de kwaliteit van het behang.

Weet je niet welke kleuren je het best kan combineren? Of heb je nog helemaal geen idee welk kleurenpalet je aanspreekt? Ons team helpt je graag met het maken van de juiste keuzes.

Ook met technische vragen mag je ons op ieder moment overvallen. Of het nu gaat om scheurtjes in de muur verdoezelen of oud behangpapier verwijderen. Wij helpen je graag op weg.

Ben je een beginner en kan je wat extra tips en advies gebruiken? We geven je graag een duwtje in de juiste richting. Ook kan je beroep doen op ons interieuradvies @ home. Meer info daarover kan je hier vinden.

Enkele van onze partners zijn o.a. Arte-international, Hookedonwalls, Khroma, Casadeco, Eijffinger, Applepiedesign en Casamance.